Calificari Deserventi

Despre noi

Formarea profesionala

Firma S.C. CALIFICĂRI DESERVENŢI S.R.L. are ca domeniu de activitate formarea profesionala a adultilor prin cursuri de calificare (in meseria de macaragiu), specializare (in meseria de stivuitorist) si stagii de instruire in vederea prelungirii valabilitatii autorizatiilor (macaragii si stivuitoristi).

Prestarea de servicii in domeniul ISCIR

Celalalt domeniu de activitate al societatii noastre il reprezinta prestarea de servicii in domeniul ISCIR (servicii de Operator RSVTI – operator responsabil cu supravegherea si verificarea tehnica a instalatiilor), prin personal propriu, profesionisti cu o vasta experienta in domeniu, atestati si autorizati ISCIR.

S.C. CALIFICĂRI DESERVENŢI S.R.L.

Serviciile noastre se adreseaza atat companiilor care doresc sa isi califice personalul angajat, cat si persoanelor fizice.

Venim in sprijinul dumneavoastra prin conditii de plata flexibile (termene de plata avantajoasa, rate pentru persoanele ce participa pe cont propriu la programul de calificare) si va oferim asistenta pedagogica , la toate activitatile, pe toata perioada desfasurarii cursurilor.

Suntem a doua sansa pentru calificarea persoanelor cu numai opt clase (foaie matricola) pentru a avea o calificare.

Experienta in predare a cursurilor de calificare macaragii si stivuitoristi de peste 20 de ani, cu lectori ce se straduiesc sa dezvaluie tainele acestor meserii care sunt in continua dezvoltare.

Pe toata durata programului de formare profesionala (calificare macaragii sau stivuitoristi) va stam la dispozitie cu suporturi de curs si alte materiale didactice, atent intocmite si revizuite de specialisti nostri din nevoia de a oferi celor ce se straduiesc sa descifreze tainele unor meserii foarte dinamice, manuale si materiale didactice competitive si accesibile, intreaga metodologie fiind in concordanta cu legislatia si normativele in vigoare.

Posibilitatea efectuarii practicii in productie la locul de munca este in avantajul cursantilor si al intreprinderilor.

Cursurile desfasurate de noi sunt autorizate ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari) si de ISCIR (Inspectia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat), diplomele eliberate si autorizatiile fiind valabile in intreaga Uniune Europeana conform codurilor COR in vigoare.